COPIOUS Kereskedelmi Kft. 1106 Budapest, Jászberényi út 29. (ORION)   Tel: 260-42-98   Nyitva: H-CS: 8-16.30 P: 8-14.00- ig2018.2.21. szerda, Eleonóra napja van.
  Kedves Vásárlóink! Lenti termékeink kis- és nagy mennyiségben egyaránt, előzetes megrendelés nélkül személyesen is megvásárolhatóak üzletünkben!

opus termékek, iratkötészet, aranyozógép, goldpress, diplomakötő, diplomakötőgép, MB 300, metalbind, fotóalbum, fotóalbum borító, opus fotóalbum, fém gerinc, spirálozógép, spirál, műanyag spirál, műanyagspirál, spirál iratfűzéhez, fém spirál, fémspirál, előlap, spirál előlap, hátlap, spirál hátlap, karton borító, lamináló, laminálógép, laminálógépek, lamináló fólia, laminálófólia, iratmegsemmisítő, hőkötő borító, hőkötőborító, stancológép, papírvágógép, iratkötészeti, közvetlenül a forgalmazótól, tekintse meg kínálatunkat!
Látogassa meg iratkötészeti webáruházunkat, és rendeljen raktárkészletünkről kényelmesen otthonából!
Látogassa meg HAMA termékeket forgalmazó webáruházunkat is!
Csomagküldési Szolgáltatásaink Egyéni Ügyfeleink Részére
Egyéni Ügyfeleink által, iratkötészeti webáruházunkban, vagy e-mailben megrendelt termékeket csomagszállítással az egész ország területén a GLS futárszolgálat által juttatjuk el a megadott szállítási címre 1-2 munkanapos szállítási határidővel.

Csomagküldő szolgáltatásunk Egyéni Ügyfeleink részére az alábbi kedvezményes szállítási díjakon vehető igénybe:

5.000 Ft értékű megrendelésig a szállítási díj 1.290 Ft áfával.
20.000 Ft értékű
megrendelésig a szállítási díj 980 Ft áfával.
20.000 Ft feletti
megrendelés esetén a szállítás díjtalan!

Házhozszállítási Szolgáltatásaink Budapesti Viszonteladó Partnereink Részére
Budapesti Viszonteladó Partnereink részére a hét négy napján, hétfőtől csütörtökig 9 és 15 óra között vállalunk házhozszállítást.

A hétfői és szerdai napokon kizárólag a nettó 100.000 Ft feletti megrendeléseket teljesítjük, a keddi és csütörtöki napokon már nettó 15.000 Ft feletti megrendelés esetén is igénybe vehető házhozszállítási szolgáltatásunk.
A szállítás kedden és csütörtökön nettó 15.000 Ft feletti megrendelés esetén díjmentes.

Budapesten belül a házhozszállítási díjak:

Nettó 14.999 Ft értékű megrendelésig: 990 Ft + áfa (bruttó 1.257 Ft) a szállítási díj.
Nettó 15.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás díjmentes!

A megrendelt termékek nyitvatartási időpontokban üzletünkben, a Jászberényi út 29/b számon is átvehetőek.

Csomagküldési Szolgáltatásaink Vidéki Viszonteladó Partnereink Részére
Vidéki Viszonteladó Partnereink megrendeléseit 1 munkanapos szállítási határidővel, a GLS futárszolgálat segítségével juttatjuk el a megadott szállítási címre. Az egynapos szállítási határidő feltétele, hogy a megrendelés munkanapokon déli 12 óráig megtörténjen.

GLS csomagküldő szolgáltatásunk a megrendelés nettó értékétől függően az alábbi kedvezményes szállítási díjakon vehető igénybe:

Nettó 14.999 Ft értékű megrendelésig: 990 Ft + áfa (bruttó 1.257 Ft) a szállítási díj.
Nettó 15.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás díjmentes!

A megrendelt termékek nyitvatartási időpontokban üzletünkben, a Jászberényi út 29/b számon is átvehetőek.A csomagküldéssel vagy a szállításokkal kapcsolatosan felmerülő kérdéseik esetén a +36/ 1-260-4298-as telefonszámon készséggel nyújtunk további felvilágosítást.

  Minden jog fenntartva © CopiouS Kft. 2006-2018 (Teljes jogi nyiatkozat)